Lezing Monique Bladder

Lezing Monique Bladder

 

Bollie-dag

Flyer Bollie Doggy Dag 2017

Agility

Wij gaan van start met agility. Liefhebbers van deze discipline zijn meer dan welkom. Er wordt getraind op een positieve manier zoals we hondenschool Bollie ondertussen kennen: niets met correcties en de oefeningen worden drukvrij aangeleerd.

Wanneer en waar? Zie trainingsuren en trainingslocatie.

Aandacht!!! Door het grote aantal inschrijvingen voor agility zien wij ons genoodzaakt om voorlopig voor deze tak een ledenstop in te lassen. Onze excuses daarvoor. Van zodra deze ledenstop opgeheven wordt zullen we dit hier bekend maken.

Hoopers België

Hoopers is een leuke en volwaardige opzichzelfstaande hondensport. Het is een sport met bepaalde fysieke en mentale eisen en is geschikt voor elke hond.

Het aanleren van deze hondensport gebeurt bij ons ‘drukvrij’. Het is tenslotte de bedoeling dat het vooral leuk blijft. Aangepaste hindernissen zorgen voor een minimale lichamelijke belasting voor zowel de hond als de handler.

De hindernissen bestaan uit hoopers, tonnen en tunnels. Alles gebeurt laag bij de grond. Er zijn dus geen sprongen of hoogtetoestellen en de parcoursen voor de hond bestaan uit vloeiende lijnen.

De handler dirigeert de hond op afstand en loopt niet mee. Dit maakt de sport daarom ook geschikt voor mensen met een lichamelijke beperking. Hoopers is een volwaardige sport en kan naast elke andere hondensport beoefend worden, zonder dat dit conflicteert. En door de minimale lichamelijke belasting kunnen ook pups, jonge honden en oudere honden deelnemen.

Kijk op de officiële website van Hoopers België voor meer informatie. Ervaar zelf hoe leuk het is en hoeveel plezier de hond hieraan beleeft. Uw instructeur Jef Claessen is aangesloten bij Hoopers Nederland.

Agenda

Op zaterdag 4 november van 10.00u tot 11.00u start er terug een cursus Hoopers beginners, max deelname 6 personen. Meer informatie en inschrijvingsmodaliteiten (ook over andere activiteiten) vind je op de officiële site van Hoopers België.

Wedstrijd

BobHelsenTrofee2017

Er is een wisseltrofee. Klik hier voor het reglement.                                  

Sponsors